EcoStantard – Nábytok šetrný k prírode

baner_ecostandard_400x400_sk

Ekologická a nízkoemisná výroba

 

Nábytok Belini je šetrný k prírode na mnohých úrovniach: od nákupu surovín, cez výrobu, distribúciu a používanie. Sú charakteristické:

 

  • Ekologickými materiálmi: Nábytok je vyrobený z najkvalitnejších nábytkových dosiek Decor Econatura pochádzajúcich výhradne od renomovaných popredných výrobcov na trhu. Tie dosky majú najspoľahlivejšie a najuznávanejšie ekologické certifikáty na svete ako sú:

 

-FSC Green Wood

-Green Angel

-Certifikát nízkych emisií

 

To znamená, že ich výroba má minimálny negatívny vplyv na životné prostredie a ekosystém.

 

  • Životnosť: Nábytok je navhrnutý tak aby mal dlhú životnosť a odolnosť. Vďaka tomu môžu byť používané dlhé roky, čo umožňuje zníženie množstva odpadu z nábytku.

 

  • Zdravie: Nábytok je vyrobený z materiálov bez škodlivých chemikálií ako sú formaldehyd a prchavé organické zlúčeniny. To znamená, že sú bezpečné pre zdravie ľudí a domáce zvieratá.

 

  • Estetika: Nábytok je nielen šetrný k životnému prostrediu, ale tiež štýlový a elegantný. Je vhodný do každého interiéru a poskytuje mu jedinečný charakter. Dizajnové inšpirácie pochádzajú z bohatstva prírody.

 

  • Miestna výroba: Nábytok je vyrábaný v EÚ, čo znamená, že je podporovaná miestna ekonomika a znižujú sa emisie CO2 súvisiace s dopravou

 

  • Spoločenská zodpovednosť: Belini Nábytok to je firma, ktorá je spoločensky zodpovedná, stará sa o svojich zamestnancov, miestnu komunitu a zvieratá. Podporuje rôzne spoločenské a ekologické iniciatívy.

 

Kúpou nábytkov Belini, môžete mať istotu, že si robíte vedomý výber, ktorý je šetrný k životnému prostrediu, zdravia vášho a vašej rodiny, miestnej komunity a zvierat.